Home
Contact
Vacatures
Nieuws

FloraHolland 1-kar

Door de fusie van FloraHolland tot één landelijke organisatie is de behoefte ontstaan om het hele bestand veilingkarren van FloraHolland, in verschillende uitvoeringen, op elkaar af te stemmen tot een uniform uitwisselbare stapelwagen.

Alcomij is door FloraHolland aangesteld als hoofdaannemer voor het modificeren en uitbreiden van haar volledige bestand aan veilingkarren (stapelwagens). Na een intensief voorbereidingstraject van enkele jaren is Alcomij in januari 2010 gestart met het ombouwen van totaal 137.500 Naaldwijk-karren.

In mei 2010 is gestart met de modificatie van 130.000 Aalsmeer-karren. Vanaf oktober 2010 zijn daarnaast volledig nieuwe veilingkarren aan het areaal veilingkarren van FloraHolland toegevoegd. Door deze gigantische operatie wordt vanaf eind 2012 op alle vestigingen van Flora Holland met één type stapelwagen gewerkt. Om dit te bereiken wordt door Alcomij op drie verschillende productielocaties met geavanceerde productielijnen een efficiënte en gecontroleerde stroom veilingkarren verwerkt.