Wij zijn blij om weer twee nieuwe collega’s te mogen verwelkomen: Frank Kraakman en Helmi van der Zanden. Ze brengen allebei veel kennis en ervaring mee en versterken ons team op hun eigen manier.

Waarom Alcomij? Onze nieuwe collega’s vertellen

Wil je onze nieuwe collega’s beter leren kennen? Lees dan snel verder!

Nieuwe aanwinst voor onze afdeling R&D

Na te zijn afgestudeerd aan de TU-Delft in de richting Biorobotics, waar Frank eerder zijn bachelor in Werktuigbouwkunde heeft behaald, is hij bij Alcomij terechtgekomen via detachering. Zijn interesse in 3D-printen, waar hij ook in zijn vrije tijd mee bezig is, sluit naadloos aan bij de R&D-afdeling.

Bij onze R&D-afdeling kan hij zijn creativiteit de vrije loop laten en werken aan projecten die het verschil maken in de kassenbouw.

In zijn vrije tijd is Frank een echte natuurliefhebber. Wandelen, handboogschieten en het verzorgen van zijn kamerplanten zijn zijn favoriete bezigheden. De technische aspecten van deze hobby’s spreken hem bijzonder aan.

Over Alcomij zegt hij: “Het is een hecht team waar hard wordt gewerkt, maar waar ook ruimte is voor gezelligheid. De jarenlange ervaring in de kassenbouw is indrukwekkend.” Het leukste aan zijn nieuwe functie vindt hij de afwisseling en de kans om bij te dragen aan innovatieve oplossingen.

Werk, privé en een vleugje Japan

Helmi, heeft fiscale economie gestudeerd aan de HEAO in Eindhoven, en heeft ruime ervaring in financiële functies. Haar overstap naar Alcomij was een logische keuze, aangezien ze op zoek was naar een nieuwe uitdaging in het Westland.

Als moeder van jonge kinderen vindt Helmi het belangrijk om een goede balans te vinden tussen werk en privé. In haar vrije tijd sport ze graag, speelt piano en geniet ze van tuinieren. Japan heeft een speciaal plekje in haar hart vanwege de unieke cultuur en prachtige natuur.

Over haar nieuwe baan zegt Helmi: “De afwisseling en het puzzelen met cijfers vind ik erg leuk. Daarnaast is het team erg gezellig.” Het bezoek aan een kas in aanbouw in De Lier was een hoogtepunt in haar inwerkperiode.

Een warm welkom

Beide collega’s hebben een zeer positieve eerste indruk van Alcomij. Ze waarderen de informele sfeer, de collegialiteit en de mogelijkheid om bij te dragen aan innovatieve projecten.

Helmi geeft toekomstige collega’s de tip: “Twijfel niet, kom naar Alcomij!”, en Frank benadrukt de variatie aan werkzaamheden en de focus op innovatie.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Ben jij net als Frank en Helmi op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan in een dynamische omgeving? Bekijk dan snel onze vacaturepagina! Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s die willen bijdragen aan onze groei en succes.

Samen bouwen we aan de toekomst van de glastuinbouw!